Kostnadsberäkning

Vilken form som helst: Vi bygger pooler i tre prisklasser : Ekonomi, Standard, Commercial, allt med europeiska standarder och utan att kompromissa med kvalitet.

  • Ekonomi: Passar de flesta allmänna inhemska situationer, små familjer, skimmer pooler, grundläggande rektangulära modeller, vanligen mindre än 10 x 4 meter.
  • Standard: För större och friform pooler, overflow pooler, pooler för små kommersiella bruk såsom boutique hotell, charter och skolor.
  • Commercial: Pooler som kan behöva konceptuell design från en arkitekt, pooler för lyx eller villor, lägenheter och hotell.

När du har fått din uppskattning, tveka inte att ringa oss för att diskutera projektet eller för att boka tid för ett besök.

Formella, fasta citat beror på besök från vår försäljningsingenjör för att diskutera projektet i detalj och att inspektera din tomt och mark.

 

Image

Trappor

Image

Dessa bilder är endast avsedda för din snabba uppskattning. Pooler kan ha vilken form som helst, vilken design som helst och kan innehålla många olika funktioner och ljuseffekter.

Fyll i formuläret för att få en grundläggande, icke bindande kostnadsberäkning för att bygga din i-marken, betong pool.Privat pool projektet
Kommersiell pool projekt (hotell, resort, etc)
Skola pool projektet

Skimmer pool
Overflow pool

Rektangulär
Round
Fri form

Plant golv
Lutande golvBeach 1
Beach 2 (included in price)
Island 1
Island 2
Roman 1
Roman 2
Stainless steel ladder

Ja
Nej


Ekonomi
Standard
Kommersiell


 

Vi kommer att svara inom 24 timmar utom helger och helgdagar.